Reff & Asociaţii | Deloitte Legal dă startul unei noi ediţii a proiectului educaţional "Law Is Awesome"

F.D.
Companii / 22 noiembrie 2023

 Andreea Şerban, Senior Managing Associate, Reff & Asociaţii | Deloitte Legal

Andreea Şerban, Senior Managing Associate, Reff & Asociaţii | Deloitte Legal

Reff & Asociaţii | Deloitte Legal lansează o nouă ediţie a proiectului educaţional "Law Is Awesome!", conceput special pentru studenţii facultăţilor de drept din anul III de studiu, care doresc să afle ce presupune, în mod concret, practicarea avocaturii şi consultanţei de afaceri. Programul va fi lansat oficial în cadrul unui eveniment care va avea loc în data de 5 decembrie 2023, de la ora 12:30, la sediul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, conform unui comunicat de presă al companiei.

Studenţii se pot înscrie în acest program până pe 10 ianuarie 2024, iar cei selectaţi vor participa la o serie de zece workshopuri susţinute de avocaţii Reff & Asociaţii | Deloitte Legal, împreună cu profesionişti din Deloitte şi invitaţii acestora, în perioada februarie-aprilie 2024, la sediul societăţii de avocaţi din Bucureşti. Noua ediţie aduce, în primăvară, o programă concentrată, adaptată programului studenţilor de anul III şi actualizată în linie cu cele mai recente provocări ale pieţei. De asemenea, participanţii vor beneficia de sesiuni de consiliere cu specialişti în resurse umane, job shadowing alături de avocaţii firmei, inclusiv interacţiune cu clienţii. La finalul perioadei de workshopuri, studenţii vor primi recomandări personalizate de la traineri şi unii dintre aceştia vor avea oportunitatea de a urma un stagiu de practică în vara anului 2024 în cadrul Reff & Asociaţii | Deloitte Legal.

"«Law Is Awesome!» este un proiect educaţional cu tradiţie, pe care l-am organizat şi l-am actualizat în mod constant, în ultimii şapte ani. Acest program a completat până acum experienţa academică a studenţilor cu experienţa practică şi a acompaniat peste 180 de tineri entuziaşti în pregătirea pentru cariera la care visează. Feedbackurile apreciative primite de la participanţii din cadrul ediţiilor anterioare ne bucură nespus şi reprezintă pentru noi o confirmare a faptului că abordarea holistică pe care o propunem este valoroasă pentru tinerii aflaţi la început de drum - aceştia spun că experienţa a fost una memorabilă, de neratat, că le-a dat încredere în forţele proprii, i-a învăţat să lucreze în echipă şi să gândească precum un avocat", a declarat Andreea Şerban, Senior Managing Associate, Reff & Asociaţii | Deloitte Legal, iniţiatoarea şi coordonatoarea proiectului "Law Is Awesome!".

Reff & Asociaţii | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăţi de avocaţi din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurenţă, dreptul muncii, energie şi mediu, insolvenţă, consultanţă juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni şi achiziţii, sectorul public, drept imobiliar, precum şi optimizare de procese juridice şi adopţia noilor tehnologii. Reff & Asociaţii reprezintă România în reţeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocaţi în 80 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb